Alege Viata !

Stiu ca fotografiile  de ieri postate  in social media insotite de hashtag-urile #poartaturcoaz #staifaragrija v-au starnit curiozitatea.  Sper ca mesajul acestei postari sa ajunga la cat mai multa lume, pentru ca subiectul , pe de o parte delicat, pe de alta parte ingrijorator – merita o atentie deosebita. Luna octombrie este luna prevenirii cancerului de col uterin.

Alege Viata (1) Alege Viata (2) Alege Viata (3) Alege Viata (4) Alege Viata (5)

Wearing : Social Plum coat / Sandro leather skirt / Zara top / Pimkie shoes / Sophie bag purse / Daniel Wellington watch / H&M hat

 

Stiati ca in Romania, sunt diagnosticate zilnic noua femei, iar la fiecare patru ore, o femeie moare din cauza cancerului de col uterin? Este o statistica mai mult decat ingrijoratoare! Din pacate, simptomele cancerului de col uterin nu sunt intotdeauna evidente si, de cele mai multe ori, acesta ajunge sa fie diagnosticat intr-un stadiu mult prea avansat. De aceea, este foarte importanta testarea periodica, in vederea depistarii la timp a celulelor precanceroase.

Prin intermediul proiectului Alege viata femeile cu varsta cuprinsa intre 20 si 45 de ani din Romania au fost informate la un nivel ridicat cu privire la usurinta preventiei in ceea ce priveste virusul HPV si cancerul de col uterin. Anul trecut au participat 400 de femei la conferinta iar, la final de campanie au fost oferite 1000 de vouchere prin care se beneficia de consultatie gratuita si o reducere considerabila la screening. 

Daca vreti sa aflati mai multe informatii despre acest subiect, va invit sa luati parte in mod gratuit la Conferinta Nationale de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, care va avea loc pe 22 octombrieParticipantele sunt asteptate incepand cu ora 18:00, la Camera de Comert si Industrie din Bucuresti si la Hotelul Ramada, in Iasi si Sibiu.

 

Anul acesta vor fi speakeri prezenti in fiecare locatie si ne dorim sa existe interactiune intre cele trei orase in care aducem conferinta anul acesta.”, spune Alina Stanciu, manager JustAD si coordonatorul echipei de organizare a proiectului.

Accesul la Conferinta Nationala de Prevenire a Cancerului de Col Uterin este gratuit si este oferit in baza completarii formularului de inscriere de pe www.alegeviata.com/inscrieri.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul http://www.alegeviata.com.

6

 

 

PS: Dragelor, sper sa ne vedem intr-un numar cat mai mare pe 22 octombrie

Aveti grija de sanatatea voastra !

 

 

Written by

Funny and stylish.

3 Comments

 • Ligia

  Unde gasesc paltonul?

 • Eni

  So beautiful choice of colors. Love your coat!!! Kisses from Italy,
  Eni

  Eniwhere Fashion
  Eniwhere Fashion Facebook

 • VAIDA MARSINETA

  Ma intereseaza la diverse modele preturile. Cum le pot afla?

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.