Anastasia Beauty Center

anastasia beauty center (1) anastasia beauty center (2) anastasia beauty center (3) anastasia beauty center (4) anastasia beauty center (5) anastasia beauty center (6) anastasia beauty center (7) anastasia beauty center (8) anastasia beauty center (9) anastasia beauty center (10) anastasia beauty center (11) anastasia beauty center (12) anastasia beauty center (13)anastasia beauty center (14)

Wearing : H&M blazer / Zara blouse, jeans / Why Denis  stilettos

Photos : Bogdan Alexandru

Hair & Make-up : Anastasia Beauty Center

 

Este prima postare pe 2016 asa ca sper sa imi poarte noroc, iar parul meu sa fie la fel de fabulos pe tot parcursul anului! Nu de alta, dar stiti vorba aia: cum incepi anul, asa il vei si petrece.

De-a lungul timpului multe dintre voi mi-ati scris si m-ati intrebat unde ma vopsesc, cine imi face suvitele, ce vopsea folosesc, cum reusesc sa intretin acest blond minunat, etc, etc. Deasemenea nu am ascuns nici faptul ca de multe ori  ma “rezolvam” singura in conditii casnice. Asta pana in momentul cand vrei o schimbare  ( a se citi : cand vrei o nuanta mai deschisa de blond si tuns de varfuri ) , cand nu ai de ales  si trebuie sa apelezi la specialisti. Punct. Cat de indeminatica nu as fi, cand vine vorba de parul meu, una dintre putinele calitati fizice de care sunt mandra, nu vreau sa ma risc si ma asigur ca sunt pe mani bune.

Acum cateva luni am descoperit salonul Anastasia Beauty Center, un loc minunat si o echipa pe masura care s-a ocupat in cel mai profesionist mod de podoaba mea capilara si nu numai : tratamente faciale, machiaj, manichiura ! Le-am incercat pe toate, iar rezultatul il puteti observa in imagini. Nici nu putea sa fie altfel cand vorbim de moldovencele mele de peste Prut! Au o scoala si o tehnica aparte dom’le, produse de top si cel mai important – sunt simpatice foc! Cand ajung acolo, ma simt ca acasa si cu greu imi vine sa plec. Parca as mai sta la un ceai sa mai povestim una-alta, mai un selfie (a se citi 100 ) si uite  asa  se duce ziua si eu tot acolo sunt. Si pe aceasta cale vreau sa le multumesc pentru ca mi-au facut loc in agenda lor mereu incarcata si m-au facut zana de fiecare data cand am avut nevoie. Fetelor, sunteti cele mai tari!

Pe iscusitele mele moldovence le gasiti in Bucuresti pe Calea 13 septembrie, vizavi de Marriott, mai multe  detalii aveti  aici.

Va doresc tuturor un 2016 luminos si plin de bucurii !

 

 

Written by

Funny and stylish.

4 Comments

 • YourBeauty.ie

  Wow Silvia, arata fabulos! Trebuie sa vizitez salonul cand vin in vacanta in tara.

 • Roxana

  Cum esti tunsa? Drept la varfuri si scarit? Nu imi sau seama exact, dar arata f bine! 🙂

 • Hayley Larue

  You look absolutely flawless! Beautiful hair, skin, makeup, everything! <3

  BlondieInTheCity.com

 • Elena Maftei

  Bună!
  Cum o cheamă pe coafeaza care te vopsea in videoclipul de pe youtube?

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.