Anna Cori in Park Lake Shopping Center

anna-cori-1

In 1994 , intr-un atelier din Suceava se confectionau primele perechi de pantofi barbatesti DENIS. Abia in 1996, compania a  acceptat provocarea unei linii pentru femei , iar in 1999 se  face un pas fundamental in evolutia brandului prin extinderea spre un nou proiect care viza accesoriile pentru incaltaminte si astfel  este infiintata o noua sectie de posete. Astazi vorbim despre una dintre cele mai moderne fabrici de incaltaminte din Romania  cu peste 300 angajati, cu 36 de magazine in toata tara, 2 magazine la Kiev si doua shop-uri online.

Personal, la primul contact cu acest brand, acum cativa ani, prima impresie a fost una surprinzatoare. Va spun sincer ca nu m-am asteptat sa fie vorba de un brand romanesc. Am ramas impresionata atat de aspectul magazinelor cat si de raportul calitate-pret al produselor. Nici nu este de mirare, avand in vedere ca design-ul este semnat de Davide Vaccari, cunoscutul designer italian.

Pe de alta parte , in acea perioada nici nu mi-as fi imaginat ca fotografiile semnate de mine pentru ei  vor impanzi  vitrinele magazinelor din Bucuresti si din toata tara. De  aproape 3 ani am placerea si onoarea de a colabora cu acest brand romanesc cu traditie, lucru  de care sunt mandra si mi-ar placea sa cred ca munca noastra a contribuit la succesul pe care il au astazi.

Ii  admir pentru ca au creat un brand  autohton competitiv si pentru  ca fac totul cu pasiune si  dedicare.  De la inaugurarea in anul 2000 a primului magazin in Suceava,  oras istoric in care brandul a luat fiinta, DENIS a initiat dezvoltarea a doua retele promitatoare de magazine: DENIS  si ANNA CORI. Saptamana trecuta s-a taiat panglica magazinului Anna Cori cu numarul 35 din Afi Palace Cotroceni, iar pe 15 noiembrie a fost inaugurat si cel de-al 36-lea magazin, in Park Lake Shopping Center.

anna-cori-2

anna-cori-3

anna-cori-4

anna-cori-5

anna-cori-6

anna-cori-7

anna-cori-8

anna-cori-9

anna-cori-10

anna-cori-11

anna-cori-12

Acum puteti gasi in magazinele Anna Cori, atat produsele ale brandului similar, cat si produsele sub marca DENIS. Toate item-urile  acestor marci -posete, curele, pantofi, ghete, cizme , botine , snekaersi – confectionate  din piele naturala, lucrate exceptional, pot fi gasite  atat in magazinele fizice, cat si in online. Ajunsa in noul magazin, nu m-am putut abtine si am probat aproape tot ce se putea 🙂  Dar am facut o selectie de sezon pentru voi si sper sa va inspire atunci cand veti merge la shopping!

anna-cori-13

Locatie : Magazin Anna Cori Park Lake

Foto : Alexandra Benga

 

 

Written by

Funny and stylish.

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.