Bacaro Port

why denis (2) why denis (3)bakaroportwhy denis (4) why denis (5) why denis (6) why denis (7) why denis (8)why denis (9)

Wearing : Zara dress / WHY DENIS sandals / H&M hat / ZERO UV sunnies

Location : Bacaro Port  restaurant, Constanta, Romania

Photos : Ana Morodan

Nu stiu cum e pentru altii, insa mie aceasta vreme mi se pare perfecta… nu doar ca e luni si totul in jur parca e in slow motion, ci se simte o liniste din cu un puternic efect de somnifer…de iti vine sa te bagi inapoi sub plapuma…

Revenind la fotografiile  de mai sus, da, stiu, o sa ma intrebati unde este aceasta locatie superba cu iz de vacanta ?  va mai amintiti de postarea anterioara de la mare? am promis ca revin cu detalii despre cea mai chic terasa din Portul Tomis, Constanta : Bacaro Port ! Un restaurant cu speficic pescaresc, decorat foarte  dragut si nu in ultimul rand, au  o mancare delicioasa!

Scopul micii noastre escapade la mare  a fost realizarea fotografiilor de lookbook a colectiei capsule de vara  ANA MORODAN for SMILINGSHOES,  insa  comparativ cu alte zile ” de tras cu Ana” , aceasta a fost mai mult de relaxare… Am poposit in locatie ca niste dive in jur de pranz, ne-am comandat de mancare linistite, ne-am tras sulfetul si abia dupa aceea au aparut cateva tentative de prospectie :))) totul a decurs  ca uns, fara agitatie, transpiratie si alte minuni specifice undei zile toride de vara,  iar noi ne-am declarat incantate de tot ce am vazut/pozat si mancat ! ne-am promis solemn sa revenim cat mai curand !

Va doresc o saptamana linistita!

Va pup, Silvia

 

 

 

Written by

Funny and stylish.

43 Comments

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.