Back to school lookin’ cool !

Ca de obicei, spre sfarsitul verii asa, toata lumea incepe sa forfoteasca care incotro. Unii se agita sa cumpere caiete pentru odraslele lor, altii dau iama in mall-uri pentru noile colectii de toamna, cativa mai “intarziati” abia acum se bucura de vreo plaja insorita din Grecia, iar  restul, in lipsa de toate astea posteaza pe facebook  anunturi / colaje cu “vine toamna”  sau “mi-e dor deja de vara”, prin care ne anunta ca ” gata, s-a terminat smecheria… vine frigul si tristetea peste noi, ce ne facem oare? ”

Personal, iubesc vara si am incercat mereu sa bucur de ea la maxim, iar cand venea toamna  ma intristam cumva, pentru ca urma un nou an scolar stresant. Asta era main reason-ul pentru care nu eram cea mai happy cand ne aliniam frumos de 1 septembrie in fata scolii. A, si al doilea motiv era ca niciodata nu reuseam sa capat peste vara un bronz intens, frumos (ca in aceste imagini ) cu care sa iau ochii colegelor 🙂 . Ideea asta cu bronzul m-a obsedat mereu . Desi sunt la curent cu toate pericolele la care ne expune placerea asta vinovata, fara de ea nu simt ca e vara!

Bun. Treaba cu bronzul fiind bifata, abia acum ne putem concentra la alte aspecte ale existentei :), cum ar fi trecerea asta de la un sezon la altul. Fara sa stau mult pe ganduri am decis ca fizionomia are nevoie urgenta de o schimbare, iar toata agitatia asta cu “back to school” pica la fix , ca sa nu zic si eu ca m-am tuns degeaba in mijlocul verii, asa, no reason 🙂 Deci avem o schimbare partiala de look bifata, thanks to my fav beauty people from  “Le Boudoir – Boutique de Beaute “  !

Processed with VSCOcam with t1 preset Processed with VSCOcam with t1 preset Processed with VSCOcam with t1 preset Processed with VSCOcam with t1 preset Processed with VSCOcam with t1 preset Processed with VSCOcam with t1 preset

Wearing : DKNY bag, watch / ZARA blouse / H&M shorts / NIKE AirMax sneakers / RAY-BAN  sunnies

 

In concluzie , pentru mine  “back to school” e mai mult “back to basics”, iar non-culorile  – preferatele mele in aceasta perioada de trecere, pana ma hotarasc eu care e culoarea care o sa ma obsedeze in noul sezon de toamna!

Si da, ma apuc de facut bagajele pentru ca una dintre plajele (sper ca inca insorite) din Grecia ma asteapta!!!

 

Va pup si va doresc o toamna superba!

Written by

Funny and stylish.

32 Comments

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.