Bridal make-up / machiajul de mireasa

Bine v-am gasit,

Cursurile de make-up continua, iar azi a venit randul machiajului de mireasa !

De data aceasta am preferat sa NU realizez postarea sub forma unui tutorial, asa cum v-am obisnuit, ci sa va prezint cateva viziuni si directii personale  a ceea ce inseamna machiajul de mireasa.

machiaj de mireasa (1)

Nu demult la curs( Atelierele ILBAH) am aprofundat tema machiajul de mireasa si  am ramas usor surprinsa sa constat ca machiajul CLASIC de mireasa este unul natural, realizat in nuante bej-maronii, care scot  in evidenta trasaturile fetei, cu accentul pe ochi.

Foarte diferit cu ce eram obisnuita eu : nunate pastelate, mov, purpuriu, bej, rosee! Ei bine, pana la urma  acesta trebuie sa fie in functie de ce isi doreste mireasa si de ce o avantajeaza.

Dar personal nu vad bine acele mirese care isi incarca fata exagerat de nu le m-ai recunoaste nici propriul sot in ziua nunti sau care arata ca niste clovni.

machiaj de mireasa (2)

Indiferent care ar fi acesta, sunt niste regului de la care va sfatui calduros sa nu va abateti, daca sunteti o viitoare mireasa:

 

– Obligatoriu trebuie realizata proba de machiaj, cu 1-2 saptamani inainte de eveniment (daca nu vreti surprize dramatice)

– inainte de nunta cu 1-2 saptamanai  nu faceti experimente cosmetice pe tenul vostru (peeling-uri dure sau solar), ca sa nu riscati pete sau deteriorarea tenului chiar inainte de mare da!

–  orice tentativa de smooky eyes sau culori turbate este total interzisa 🙂

–  mergeti pe culori pastelate , diafane

–  pentru un efect maxim (mai ales in poze), nu ezitati sa purtati gene false ( cele smocuri sunt cele mai indicate datorita efectului mai natural)

–   daca nu sunteti adepta machiajului si de felul vostru nu obisnuiti sa va machiati des sau chiar deloc, nu alegeti varianta super naturala. Un pic de stralucire nu strica nimanui!

machiaj de mireasa

–  Va doresc succes si casa de piatra!

 

Photo & make-up by Silvia P.

 

Written by

Funny and stylish.

2 Comments

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.