Cum a fost la Summer Well 2016

IMG_0745A

Mi-as si dorit ca anul acesta sa fi ajuns  si la Untold, insa nu imi pare rau ca m-am pierdut undeva pe lacul Como descoperind peisaje care mi-au taiat respiratia de-a dreptul si din cauza carora era sa pierd si avionul la intoarcere. Mai multe insa despre vacanta in stil italian va voi povesti si ilustra mai multe  intr-o viitoare serie de postari.  Revenind  la week-end-ul ce tocmai a trecut, unul plin de emotie, dar nu si lipsit de aventuri, a fost contra cronometru ca de obicei…

Invitata mea de onoare in acest week-end, Laura, cu care aveam planuri mari, a venit tocmai din Baia-Mare cu bebe Niko la pachet, iar planurile noastre bineinteles ca au suferit niste “ajustari” pe parcurs, pentru ca stiti cum e …depinzi de mogaldeata asta mica care indiferent cate “strambe” ne-a bagat, nu ai cum sa nu te topesti cand  in momentul in care schiteaza un zambet 🙂 Cu toate acestea , bebe mic a fost destul de cumintel si a rezistat cateva ore cu brio in agitatia de la festival. Am ajuns numai bine la ultimile raze ale soarelui si dupa cateva instantanee  deja ne luase foamea, pe toti 3.

Summer Well 2016 (1)

Summer Well 2016 (2)

Summer Well 2016 (3)

Summer Well 2016 (4)

Summer Well 2016 (5)

Mi-a placut zona de Street Food, care putea bine merci funtiona ca si un eveniment independent oricand si oriunde in Bucuresti. Chiar daca cozile nu au fost mici, lucrurile se miscau destul de repede si organizat. Varietatea de mancare de asemenea a fost pe masura, noi am preferat Pizza Camionetta. Delicoasa!

Va marturisesc sincer ca  desi nu sunt neaparat o fana  a formatiilor care au concertat la Summer Well, acest festival ma atrage in fiecare an pentru ca are un vibe aparte. Atmosfera de sarbatoare, lume cool si mancarea delicoasa  mereu fac casa buna. Decorul de poveste te transpune intr-un vis  perfect din care nu mai vrei sa te trezesti. Ce n-as mai fi dat sa stam mai mult! Dar bebe Niko are programul strict asa ca ne-am conformat.

In concluzie, pot spune ca  acest festival devine de la an la an tot mai distractiv, relaxant si mai cool! Bravo Orange Romania !

Abia astept editia 2017 🙂

Summer Well 2016 (6)

Summer Well 2016 (7)

Summer Well 2016 (8)

Summer Well 2016 (9)

Summer Well 2016 (10)

Summer Well 2016 (11)

Summer Well 2016 (12)

Summer Well 2016 (13)

My look : Mango blouse / Laura Maxim backpack / Zara chocker, denim shorts, shoes

Photos by me, Laura Maxim and Andreea Retinschi. Thank you!

 

 

 

Written by

Funny and stylish.

3 Comments

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.