Glamour Beauty Festival

GLAMOUR Beauty Festival este singurul festival din Romania dedicat frumusetii. Un weekend plin de rasfat, specialisti in beauty, produse glam si distractie, iar daca esti pasionata de tot ce inseamna beauty, nu trebuie sa il ratezi!
 Ce te asteapta in weekend-ul ce vine :
  • O zi intreaga de rasfat in care participantele vor fi machiate, coafate, rasfatate de catre specialisti in domeniu. In plus, in fiecare dintre cele 2 zile de Beauty Festival vor putea sa-si cumpere produse de infrumusetare cu discount.
  •  Tips&tricks direct de la specialisti. Cum sa obtii sprancene fabuloase (Benefit va fi pregatit cu browbar ca sa retuseze si sa transforme sprancenele participantelor), cum sa aplici corect/perfect autobronzantul (cei de la VitaLiberata aduc un specialist in autobronzare direct din Anglia si, cel mai important, vor avea acea cabina magica de bronzare – si da, fetele pot beneficia de sedinte de bronzare. A zis cineva picioare perfecte?). Vor fi tutoriale despre ingrijire a pielii – specialistii Estee Lauder si Elizabeth Arden vin cu tot felul de secrete si sfaturi despre ordinea aplicarii produselor si despre piele perfecta. Iar lista e nesfarsita.

UPDATE 02.06.2016 /22.00

Dragele mele, 

Va multumesc tuturor pentru participare!

Castigatoarele  Glamour Beauty Festival :

 1. Runceanu Raluca ( sambata, 4 iunie )

2. Alexandra Maria Trocin ( sambata, 4 iunie)

3. Mirela Surghie (duminica, 5 iunie)

4. Andreea Scarlat ( duminica, iunie )

Felicitari !

 

Written by

Funny and stylish.

71 Comments

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.