Glamour Street Fashion Show

 

colaj

Titlul vorbeste de la sine ! Poate ati vazut deja anuntul pe Instagram si v-ati fi dorit  sa aflati mai multe nu? Ok !

Stiu ca majoritatea dintre voi sunteti pasionate de moda  si  sunt sigura ca unele dintre voi au deja blog de stil personal, asa ca va invit pe toate sa faceti parte din cel mai cool show de StreetStyle din Romania  organizat de revista Glamour ! E timpul pentru afirmare !

Cum te înscrii la GLAMOUR Street Fashion Show
Nimic mai simplu! Iată cei 5 pași pe care trebuie să îi urmezi:

  1. Îți alegi blogul preferat dintre cele de mai sus ( www.postolatieva.com, nu? 🙂 )   Ai voie să participi doar pe unul dintre bloguri. Participantele care se înscriu pe mai multe bloguri sunt automat descalificate.
  2. Îți alegi cea mai cool ținută pe care o deții, inspirata din noile tendinte de toamna-iarna 2015
  3. Îți faci o poză de streetstyle (plan intreg) și un filmuleț de prezentare în care să ne povestești câte ceva despre tine și despre ținuta pe care o porți. Filmulețul   poate fi făcut cu telefonul și nu trebuie să aibă mai mult de 60 de secunde.
  4. Trimiți poza și filmulețul, alături de nume, vârstă, ocupație și o scurtă descriere a ținutei pe care o porți pe e-mailul rockandroses@rocketmail.com
  5. Respecți deadlineul pentru înscriere: 20 august.

Fiecare dintre cei 10 Ambasadori (bloggeri)  GLAMOUR Street Fashion Show va recruta o echipă formată din 10 fete glam, pe care le va consilia și alături de care va participa din ipostaza de „antrenor“ la GLAMOUR Street Fashion Show.

Pe 1 septembrie va deveni activă platformă specială dedicată concursului pe www.glamour.ro. Aici vei afla dacă te numeri printre cele 100 de fete glam alese de Ambasadorii GLAMOUR Street Fashion Show, care vor participa în luna noiembrie la cea mai mare prezentare de modă pentru fashionistas din România.

IMG_0776b

Eu zic sa va grabiti! Astept e-mailurile voastre pe rockandroses@rocketmail.com si sunt foarte curioasa ce tinute o sa va alegeti !

PS: Regulamentul complet il puteti citi si pe site-ul revistei Glamour !

 

UPDATE 27.08.15

Va multumesc tuturor pentru e-mail-urile voastre, pentru efortul depus si cuvintele frumoase !

Din pacate a trebuit sa aleg doar 10 dintre voi, a fost cam greu, insa intr-un final m-am decis ca cele 10 fete cucuiete care vor face parte din echipa mea la Glamour Street Fashion Show sunt urmatoarele ( in ordine  alfabetica):

1. Andra Toma

2 Andreea Munteanu

3. Andreea Purice

4. Andreea Scarlat

5. Barbara Langellotti

6. Corina Cumpana

7. Gabriela Popescu

8. Hersilea Stanciu

9. Madalina Avramescu

10. Timea Markus

PS: Participantele alese  vor fi contactate prin e-mail pentru urmatorii pasi ai competitiei.

Written by

Funny and stylish.

2 Comments

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.