Heights

castel cantacuzino (3) castel cantacuzino (4) castel cantacuzino (5) castel cantacuzino (6) castel cantacuzino (7) castel cantacuzino (8) castel cantacuzino (9) castel cantacuzino (10) castel cantacuzino (11)castel cantacuzino (12)

Wearing : Stradivarius pants, cropped top / Zara heels / Anotimpul Florilor earrings (handmade)/ Primark belt/ DKNY watch

Buna dragilor,

Ca sa nu va lungesc si mai mult ziua de vineri, pentru ca stim cu totii ca abia asteptati sa fugiti care pe unde : ) , va spun pe scurt povestea postarii de azi :

Inspirate dupa niste instagram- uri foarte dragute, ne-am hotarat sa o ardem si noi prin muntii Romaniei, ca tot se poarta turismul autohton si am ales Castelul Cantacuzino.

Locatia- divina! mai ales privelistea … mai putin ploicica care ne-a stricat planurile… si cum ma coafasem eu asa ca o diva, zic “o data ma pozez si eu pe la castele de genu’…” si na surpriza! daca in Bucuresti mureai de caldura, aci ne-am trezit zgribulinde  la vre 10-15 grade maxim… plus o umezeala din aia de iti strica freza de  nu mai vrei nici-o poza!

Intr-un final, acestea sunt pozele!

Va pup si va doresc un week-end minunat!

 

Silvia

 

 

Written by

Funny and stylish.

33 Comments

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.