Intra si tu in “batalia smartphone-urilor cu personalitate”!

O zi frumoasa incepe din momentul in care te suna curierul si te anunta ca are un colet pentru tine ūüôā Nu stiam exact ce supriza imi pregateau cei de la Quick Mobile, insa auzisem ceva de niste telefoane noi de la LG pe care le vor lansa in ¬†premiera si ¬†exclusivitate pe piata romaneasca, asa ca nu am putut rezista tentatiei de a testa unul.

Este vorba de noua¬†serie ¬†de telefoane smart LG AKA, din care fac parte cele 4 telefoane jucause, fiecare reprezentand o personalitate aparte : SOUL, WOOKY, EGGY si YOYO. Fiind adepta unui stil de viata sanatos, am considerat ca ¬†YOYO este cel care mi se potriveste – “Aka ¬†yoyo – craver of all good and tasty things in life “, drept urmare l-am primit in teste si va pot spune ca este tare haios!

Hai sa ajungem insa si la partea frumoasa pentru voi , cititorii mei : cu ocazia lansarii seriei LG AKA, Quick Mobile va provoaca la concursul “Batalia smartphone-urilor cu personalitate” care se desfasoare chiar la ei pe site¬†¬†! Eu personal ¬†ma identific cu ¬†AKA YOYO, insa voi puteti vota cu cel care va place mai mult:

AKA SOUL – a jazzi and emotional AKA who knows nothing but music, beat and melody

AKA WOOKY – a short tempered mischief among the AKA family

AKA EGGY – a playfull one who sure knows how to fall in love, even at firts sight

AKA YOYO – craver of all god and tasty things in life

maxresdefault

Telefonul/ personalitatea care strange cele mai multe voturi va iesi invingatoare, iar  dintre cei  care au votat acea personalitate se va alege prin tragere la sorti un castigator.  LG AKA castigator poate fi al tau! Restul concurentilor care au votat alte personalitati vor intra in tragerea la sorti pentru bratara Mykronoz!

Pe scurt, daca vrei sa intri in competitie, uite ce ai de facut :

Intra aici, pe site-ul celor de la Quick Mobile si voteaza una dintre cele 4  telefoane din seria LG AKA

Perioada concursului :

3-13 aprilie

Bafta!

IMG_8573s

Written by

Funny and stylish.

2 Comments

  • Maria_corjuc2001@yahoo.com

    Aka yoyo

  • acero
    July 17, 2015 - 4:33 pm

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.