MARNI for H&M collection (preview)

Azi e prima zi de primavara. Desi toata noaptea a nins , iar tabloul  matinal de pe geam parea destul de  feeric, mi-am zis: “Ok . E dragutz afara, insa cum naiba…? cand am crezut ca am scapat de zapada, mocirle si cizme de cauciuc…o luam iar de la capat? “. Dupa aceasta meditatie profunda , m-am gandit ca vizita la showroom-ul H&M ma va “incalzi” si la propriu si la figurat , asa ca in acel moment alt gen de dileme mi-au acaparat capsorul asta blond:)
De ex: “fusta de piele sau boyfriend jeans?”
 
De fiecare data cand vizitam showroom-ul H&M, eu si colega /prietena mea Diana Sorescu , ne transformam brusc. Ramanem mute efectiv, ne minunam, murim de ciuda ca nu putem cumpara, ne intrebam daca vom avea norocul sa gasim aceleasi articole in magazine, etc. 
 
Dar , presupun ca sunteti foarte curiosi sa vedeti colectia in sine, asa ca va voi spune doar ca Marni for H&M mi-a adus cu adevarat primavara in suflet, prin multa culoare,caldura si multe flori:)
 

          Mai jos niste imagini cu articole din colectiile din noul sezon SS si cateva sugestii personalizate din partea mea:)

My outfit :
Shirt – Topshop
Skirt – vintage
Boots – Zara
Written by

Funny and stylish.

26 Comments

 • Adelina Alexander

  Love it all!!!

 • besiuta1

  toate sunt frumoase,in special colierele Marni pentru H&M,pe cel care il vreau neaparat:).

 • Emanuel I.

  Ce super arata!Imi pare nespus de rau ca nu am putut ajunge la eveniment…:(Vad ca au mai primit piese noi, colectia “Conscious” …Abia astept sa vad colectia in magazin!:D

 • Nicoleta_B

  Imi place colectia Marni pentru H&M. Am vazut lansarea din New York si m-a cucerit din prima. E bun si filmuletul publicitar realizat de Sofia Coppola:http://www.youtube.com/watch?v=9wK-CgE8mdIPup,Nicolehttp://reinvent1yourself.blogspot.com/

 • Ana

  Doamne ce culori..mai ales in ultimele poze!!!!! Superbe:)http://ana.ciorici.com

 • Anaivilo

  Imi place ce vad, colectia Marni abia o astept in magazine iar noile aparitii..geniale! 😀 Super fotografii 😉

 • mauro maraschi

  So perfect in leather!

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.