Naked thoughts

Pe sistemul ” tara arde si baba se piaptana”  incep astazi saptamana cu o postare deosebita, care mai degraba trebuia denumita ” linistea inaintea furtunii” … Tare inspirate am fost, eu si prietena mea de suferinta, Dinna, sa facem acest fabulos shooting sambata, nu duminica (adica ieri), va dati seama de ce.

Aceasta  postare este prima din mini-seria  dedicata colectiei MLH Resort si infatiseaza o creatie nude sublima Raspini gown. Si ce accesorii ar fi echilibrat cu succes minimalismul rochiei decat cerceii steatement H&M  Conscious Collection?

Stiu ca va interbati prin ce magie parul meu sta cuminte intro forma retro veritabila? rabdare, ca ajungem si aici 🙂 Va povesteam intro postare anterioasa despre cel mai cochet butic de beauty din Bucuresti, Le Boudoir – Boutique de Beaute. Ei bine, nici mie nu mi-a venit sa cred ca era aproape sa ma ia somnul in timp ce stateam cuminte la hair & make-up la LE BOUDOIR ! mainiile fetelor de acolo au facut de-a dreptul minuni si prima data in viata mea am stat fara grija la un salon de frumusete, fiind sigura ca avem in cap aceeasi idee a rezultatului final! Pentru ca mie daca nu-mi sta parul bine, totul este compromis. Who is with me? 🙂

Mai am o multumire speciala si gata, va las. Dear husband, felicitari pentru debutul in blogging-ul de fashion! pentru stoicism, putere, rabdare si calmul pastrat pe parcursul intregului shooting!Iti multumesc ca nu ai avut tendinte criminale sau sinucigase, pentru ca nu-i asa, viata langa un freak control ca mine poate lasa sechele :)))))

MLH (1)MLH (2)MLH (3)MLH (4)

Wearing : MLH Resort – Raspini Gown  /  H&M CONSCIOUS Collection earings / Anna Dello Russo for H&M cuffs

Make-up & Hair : LE BOUDOIR – Boutique de Beaute 

Photo & retouch : Rock & Roses 

Written by

Funny and stylish.

38 Comments

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.