Party season

clara rotescu (1) clara rotescu (2) clara rotescu (3) clara rotescu (4) clara rotescu (5)

Wearing : Clara Rotescu dress, belt  / Why Denis shoes /

Chit ca vara inca nu s-a hotarat inca daca vine de tot sau nu si ne mai tortureaza cu cate-o ploita doua, uite ca sezonul petrecerilor (aniversari, lansari ,etc)  a inceput in forta si  evident, hop si eu  pe unde am apucat :))

Challenge-ul cel mai mare a fost , desigur, alegerea tinutelor  conform dress code-ului potrivit , pentru ca se pare ca nu-i chiar asa simplu sa te imbraci pentru diverse evenimente, desi asa pare din exterior. Dai cu rasfoitul  de reviste de scandal , de moda  sa vaz  s i io  ce poarta lumea … Degeaba, ca  dressing-ul meu parca parea mai gol ca niciodata. Or acele rochii “de ocazie” de le tineam eu pentru “anumite ocazii”, imi pareau cam obosite, demodate sau nu mai imi placeau deloc!!!

O intreb pe Morodan: “cu ce dracu ne imbracam ,drace?” , la care  ea: ” eu port mereu  eterna rochie neagra, doar schimb accesoriile ! ”

Ok, sfatul o fi valabil , dar eu n-am rochii negre !!! eu sunt cu albul, oameni buni, asa ca peste tot m-am infatisat ca un ingeras  in alb! mai multe imagini pe Instagram 

Va doresc un week-end frumos!

 

Written by

Funny and stylish.

22 Comments

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.