Shooting AW 2013-2014 SCENEGO BY MIRELA DIACONU

Desi cursurile de make-up din cadrul Atelierelor ILBAH se apropie usor de sfarsit, aventura si surprizele se tin lant!

In ultima luna de curs am avut ocazia sa particip in cadrul a doua evenimente de moda importante: sedinta foto a noii colectii AW 2013-14 Scenego by Mirela Diaconu si Elite Model Loook 2013, despre acesta din urma va detaliez intr-o alta postare.

La sedinta foto a noii colectii marca Mirela Diaconu partea de make-up a fost asigurata de Ateliere Ilbah , respectiv dintr-o echipa de 3 persoane, inclusiv Alina Serbu (trainner make-up ILBAH) . Am fost onorata sa iau parte la acest proiect si sa-mi etalez cunostintele si abilitatile capatate de-a lungul a 3 luni la curs. Emotiile au fost maxime avand in vedere circumstantele, insa dupa ce am terminat machiajul mi-am mai descretit fruntea cand am vazut fetele multumite ale echipei ! Satisfactia nu poate fi descrisa in cuvinte   si prefer sa va las cu niste imagini de making of graitoare:

B

ATema shooting-ului a fost retro, iar ¬†locatia una impunatoare… scena Teatrului National! In ceea ce priveste colectia in sine, mi-au placut foarte mult texturile materialelor, croiurile clasice si rosul roial!

Mai jos aveti imaginile colectiei. Ce parere aveti?

C D F E

AW 2013-2014 SCENEGO by Mirela Diaconu

Concept: SCG – Smart Corporation Group

Photo: Red Carpet Studio

Models: Simona Iftimi , Mirela Balan

Styling: Hilda Monica

Make-up : Atelierele Ilbah

Hair: Ligia Iascus

Accessories: Ioana Enache

Shoes : Mineli

 

Written by

Funny and stylish.

24 Comments

  • Raluca

    Ce tare :D:D:D E foarte bine cand munca depusa da roade. Si eu ma gandeam sa urmez un curs de make-up, imi place foarte mult. Doar ca in Olanda e dificil de gasit in engleza, iar olandeza inca scartaie :)). Va trebui sa mai astept daca nu gasesc o alta varianta. Felicitari

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.