Spring make-over

Recunosc ca in ultimile luni m-a prins si pe mine microbul Youtube si de aceea nu reusesc sa fiu foarte prezenta aici pe blog. Si mai recunosc ca imi place tot mai mult. Sa ma deschid in fata voastra, sa impartasesc cu voi experientele mele din calatorii sau anumite trucuri de beauty, dar si mai mult imi place sa citesc comentariile voastre calde si sa aflu care sunt subiectele despre care v-ar placea sa povestim! Aici ma simt mai aproape de voi si in acelasi timp voi ma vedeti exact asa cum sunt.

Asa mi-am dat seama ca acest blog are nevoie de o mica schimbare. Usor-usor,  platformele de socializare au luat locul blogului si reusesc tot mai rar sa intru aici sa imi astern gandurile. Nu stiu ce va place voua mai mult, insa eu cred ca in 2018 topul va arata in felul urmator:

  1. Youtube
  2. Instagram
  3. Facebook

Instagramul este deja devansat de Youtube, cel putin pentru mine. Daca stau sa ma gandesc, uneori prefer Pinterest, daca vorbim de imagini inspirationale. Plus ca aici pot gasi si lucruri utile. De facebook nu stiu ce sa zic inca, feed-ul meu este 90% format din content video si acest lucru din nou confirma forma viitorului in on-line. Personal, va spun sincer ca m-am cam saturat de statusuri puerile si nevoia exagerata a oamenilor de validare in absolut orice problema “existentiala”. Brusc toti sunt experti la tot si la toate si nu mai stim sa pastram pentru noi anumite lucruri.

So, mai nou o sa ma gasiti mai mult pe pe aceste doua platforme, pe Instagram aproape zilnic, iar pe Youtube saptamanal. Pe langa tutoriale de make-up & hair si  vlogurile de calatorii, voi veni si cu subiecte noi, inspirate din sugestiile voastre sau pur si simplu ce imi vine mie pe moment. Deasemenea, dupa cum ma stiti, sunt gurmanda, asa ca va voi impartasi retetele mele preferate de mancare, gatite de mine plus alte surprize. Nu stiu daca sunt pregatita sa fac daily vlog-uri, momentan consider ca mi-ar manca prea mult timp din viata si asa agitata, dar pe viitor, cine stie?

Iar aici pe blog o sa gasiti in continuare articole de tip personal style, insa si multe review-uri, idei, liste, retete si mult lifestyle content. Sper sa va placa! Sugestiile voastre sunt in continuare binevenite, asa ca daca va vin idei, le puteti impartasi mai jos intr-un comentariu.

Outfit details : Guess jumper / LiuJo coat , both via Unicbrands.ro / Diva-Charms over-knee boots / Zara jeans / Chanel purse /GUCCI belt / Grant sunnies

Written by

Funny and stylish.

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.