Cum a fost la Summer Well 2017

Inca o editie incendiara Summer Well ! A fost un weekend cald, plin, aglomerat dar frumos! Desi se tine in Buftea, am impresia ca intalnesc tot Bucurestiul acolo. Nu e de mirare, pentru ca tot orasul se muta in Domeniul Stirbei  pentru 3 zile si sarbatoreste intr-un mare fel . Muzica buna, soare, mancarea si bauturile racoritoare sunt mereu ingridientele esentiale pentru o iesire in aer liber reusita, insa atmosfera de poveste se datoreaza in primul rand locatiei : Palatul Stirbei inconjurat de mica sa padure, cu lacul si poienele sale luminoase. Cum sa nu vrei sa iti petreci toata vara aici?

Festivalul si-a deschis portile in seara de vineri, cu Night Picnic, unde Orchestra Simfonica Bucuresti a interpretat intr-un mod divin anumite piese ale trupelor din program. Urmatoarele doua zile  au continuat cu multa voie buna, internet gratuit oferit de Orange Romania si multa lume vesela si buna ! Am gasit atat de multe cornere dragute 🙂

Desi nu par genul, mancarea ocupa un loc aparte in viata mea, asa ca am studiat cu atentie oferta si am savurat de toate:  pizza, cartofi prajiti cu jumari, clatite, vafe cu inghetata si multe alte cele. Bautura de servici a fost limonada, in cate mai multe versiuni posibile:)

Va marturisesc sincer ca acest festival ma atrage de fiecare data datorita vibe-ului pozitiv si atmosferei de sarbatoare.

In concluzie, pot spune ca Summer Well  devine de la an la an tot mai cool! Bravo Orange Romania !

Abia astept editia 2018 🙂

Si ca sa va congingeti ca a fost de vis, va las cu un scurt video de la Summer Well 2017!

Written by

Funny and stylish.

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.