The Wedding Gallery

Florăria Iris, unul dintre lanțurile de florării de top din Romania și locul de joacă al lui Nicu Bocancea, unul dintre cei mai premiați floriști din lume, organizează o nouă ediție The Wedding Gallery. Mizând pe expertiza artistului și a floriștilor antrenați de acesta, dar și pe bogata istorie a florăriei, The Wedding Gallery este spațiul în care vizitatorii sunt înconjurați de povești create din flori. În cele trei zile de galerie, 27-29 octombrie, Florăria Iris defilează cu ce știe ea cel mai bine: artă compusă din aranjamente florale. Cei care sunt în căutarea aranjamentelor pentru nuntă sau pentru un eveniment important, iubitorii de frumos sau cei curioși sunt așteptați în universul Florăriei Iris pentru a-și răsfăța simțurile.

Pentru anul acesta, ne-am propus să aducem în atelierul nostru cele patru anotimpuri. Pe lângă faptul că din partea noastră există o reală apreciere pentru florile caracteristice fiecărui sezon, informarea publicului a cântărit cel mai mult. Ne-am dori să vedem mai multe nunți iarna sau toamna și cel mai mult, ne-am dori ca nunțile să respecte tematica florală a anotimpului ales. Credem în autenticitate.– Nicu Bocancea

Evenimentul este construit în jurul celor patru sezoane, a conceptului #odatacaniciodata și a unei tente umoristice, în care The Wedding Gallery oferă invitaților motive pentru care aceștia își vor dori să se căsătorească.

#odatacaniciodata este despre momentul unic al nunții și despre povestea din spatele ei. În același timp, este și promisunea Florăriei Iris că evenimentul este unul unic și idilic. Pe parcursul celor trei zile festive, cei care se pregătesc de nuntă pot participa la tombola #odatacaniciodata, iar marele premiu constă în aranjamente florale pentru nuntă în valoare de 1000 de euro. Jocul cu răvașele înțelepte și florile în dar sunt pentru toți cei care participă la eveniment și vor să intre în jocul nostru.

The Wedding Gallery este despre opulența frenetică a florilor. Bogăția aranjamentelor florale este evidențiață de elemente inedite construite din flori: diademă pentru ea, papion pentru el și o rochie brodată cu parfum. Cadrele dinamice și colorate sunt gândite ca o plimbare într-un peisaj desprins de București.

Photos : Silvia Postolatiev

Location : Floraria Iris sediu central, Calea Mosilor 34

 

Written by

Funny and stylish.

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.