Vulcani Noroiosi. The story.

Hei, dears!
Abia acum m-am hotarat sa scriu despre experienta “Vulcanii Noroiosi”, pentru ca abia acum am depasit momentul si mi-am revenit din soc.
Bine, nu va speriati…nu m-a prins bau-bau pe coclauri,  nici nu am intepenit cu cracu in vreun crater din ala clototitor… si nici macar nu mi s-au terminat bateriile in mijlocul pustiului , in ardoarea artei si a pozatului:)))))))))
……. I just got stock in za “vulcanii noroiosi”!
Hai s-o va povestesc punctual, ca merita. Daca nu vi se face mila, macar o sa radeti un pic, de experienta a doua blonde de la Chisinau:))))))
Dupa o escapada in rezervatia Comana, eu si vechea mea prietena de pe vremurile  betiilor din caminul studentesc ATF-ist , Ruxanda, ne-am gandit ca de data asta  ne-ar sade bine pe fundalul unui peisaj  mai futurist si am zis sa mergem la Vulcani.
Bun. Toate bune si frumoase , ajunse  acolo in the midlle of nowhere….initial la vulcanii mici,  dai cu pozatu, dai cu blenda .. .La, intoarcere,  am zis sa facem un mic popas la vulcanii mari, pentru un apus de soare ca’ n povesti.  Nenea  barbos si burtos  de la intrare ne masoara din cap pana in picioare , eu ii zic ca facem doar cateva poze si ne  caram, la care el  : “dar va rog , fara nudism…”  . Eu ii explic ca pe sub pulovarul maxi am si un sort scurt, ca suntem fete serioase si il pacalesc sa ne lase fara sa platim vreo taxa. Dupa ce ne-am raspozat si aci , ne-am bagat repejor in masina cam inghetate , bucuroase ca am facut treaba buna si plecam acasa. Dar satisfactia ne-a fost curmata imediat de catre o luminita pe pe bordul masinii care ne anunta ca nu mai avem ulei in baia de …ulei. In scurt timp, ne-am dat seama ca baia se sparsese pe undeva pe drum si ramasesem fara ulei , iar barbosul de la intrare ne dadea de inteles ca pana aci ne-a fost…
Toata patania a avut un final relativ fericit… am chemat un prieten (sa-i dea Dumnezeu sanatate) de ne-a tractat , nu inainte insa sa luam cina la pensiunea “Vulcaniii” cu acelasi nume , alaturi de nenea ala barbos, care ne-a tinut de urat cu povesti care de care mai haioase despre toate vedetele care s-au perindat pe la vulcani…
Sper ca nu v-am plictisit,
Sa aveti o seara frumoasa!
Written by

Funny and stylish.

23 Comments

 • chocolatefashioncoffee

  foarte faine poze :)http://chocolatefashioncoffee.blogspot.ro/

 • coco

  pana la urma a fost bun si barbosu’ :)))

 • Spoonful Of Diamonds

  i love your instas!xxhttp://spoonfulofdiamonds.blogspot.comhttp://www.facebook.com/SpoonfulOfDiamonds?ref=hl

 • Miss Clever

  fantastic instas!!

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.