Winter – love or hate?

Well, azi e prima zi de iarna. Nu stiu exact daca sa ma bucur sau sa ma intristez. Luata de val, ca majoritatea dintre voi, cu agitatia sarbatorilor, nebunia decoratiunilor din oras  nu mai simt asa rau frigul care iti intra sub piele si  iti provoaca lacrimi, de-a dreptul.

Facebook-ul e plin de anunturi cum ca vine iarna, de parca nu avem si noi un calendar sa ne dam seama :)…poze mirifice napadesc news feed-ul, insa parca tot degeaba. Nu voi mai simti niciodata acel entuziasm al primei zapezi, acele arome adevarate din bucataria de acasa si nu ma voi mai trai acea emotie cand mergeam din usa in usa sa colindam in gasca! evident, toate acestea mi se intamplau pana sa vin la facultate, mai mult sau mai putin. In vremurile de acum iarna se traduce altfel : prima zapada = schimbare urgenta a cauciucurilor, luminite si decoratiuni in capitala = trafic infernal + pietonal, suspansul cadourilor primite – alti bani cheltuiti…

Trist dar adevarat, asa vad eu lucrurile. Insa ca sa nu ziceti ca sunt o pesimista convinsa, o sa va zic care e cea mai mare bucurie a mea de sarbatorile de iarna : nu, nu visez la Maldive si nici la Punta Cana, cu atat mai mult la partiile din Predeal… sunt atat de friguroasa incat nici sa ma platesti nu m-as duce :))))…nu! Placerea de a petrece macar si cateva zile in care nu suna telefonul , nu am o agenda clara (sau goala mai exact) , mai exact sa zac linistita cu matzele mele pe canapea, sa ma uit la toate prostiile de la tv si sa ma bucur de moment! Unde mai pui ca de revelion Bucurestiul e pe jumatate gol, iar daca ar fulgui usor as fi chiar implinita!

photoclotier (2) clotier (3) clotier (4) clotier (5) clotier (6)

Wearing : Coat here  / jeans here / boots here / bag here / Blouse Autograph

 

Dupa cum spunea un citat dragut:

” People wait all week for friday, all year  for summer, all life for happiness”. So sad, so true…

Asa ca  nu mai asteptati lucruri, o sa vina si timpul lor…traiti prezentul !

Evident ca nu se putea sa nu inchei cu un cliseu 🙂

 

Ah, era sa uit cel mai important: LA MULTI ANI ROMANIA!!!

 

Sa avem o iarna bogata si alba!

 

Written by

Funny and stylish.

63 Comments

LEAVE A COMMENT

Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.